IT-hulpmiddelen

Goed wagenparkbeheer door databeheer

De beschikbaarheid en toegankelijkheid van data zijn cruciaal voor kwalitatief goed wagenparkbeheer. Onze online wagenparkbeheer-omgeving biedt daarom een volledig archief van de communicatie, statuswijzigingen en processen. Zowel het bestelproces, inleverproces en poolautobeheer zijn in dit systeem vastgelegd. 

Deze data wordt bijgehouden en verwerkt door onze wagenparkbeheer-experts. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw wagenparkbeheer 24 uur per dag, 7 dagen per week in te zien via onze online applicaties.

Uw medewerkers kunnen bovendien gebruik maken van onze online Car Configurator om zelf hun auto samen te stellen. Cruciaal als u met meerdere leasemaatschappijen zaken wilt doen!

Car Configurator

Onze gebruiksvriendelijke Car Configurator maakt het bestellen van een auto voor uw medewerkers erg gemakkelijk. U bepaalt welke merken, typen, opties en accessoires toegestaan of zelfs verplicht zijn. Uw medewerkers selecteren, configureren en bestellen via deze applicatie eenvoudig een auto. 

De database van de Car Configurator wordt gevuld door nationale leveranciers van alle automerken. Iedere nacht wordt de nieuwste informatie opgehaald en in het systeem geladen. Zo hebben uw medewerkers altijd de keuze uit de nieuwste merken, modellen, opties en accessoires.

CarConfigurator.png
berijderapp.png

Online applicatie

Uw medewerkers kunnen via onze online applicatie op ieder moment van de dag informatie over hun auto inzien, of hulp inschakelen. 

Via de smartphone is de applicatie eenvoudig te openen. Hulp bij schade en contactgegevens van de wagenparkbeheerder en van de leasemaatschappij zijn via een enkele knop bereikbaar. Ook de status van het contract en het aantal gereden kilometers worden inzichtelijk gemaakt voor uw medewerkers.

Online rapportages

Ons systeem biedt de mogelijkheid om rapportages online in te zien. 

Zo bieden wij u de mogelijkheid tot een online Wagenpark-dashboard waarin u de kengetallen van uw warenpark en de levenscyclus van uw vloot kunt raadplegen. Details voor specifieke kostenelementen kunt u hier opvragen en exporteren naar Excel. 

Via ons online dashboard bieden wij ook een strategische overview. Op overzichtelijke wijze ziet u snel hoe uw wagenpark ervoor staat. 

StrategischDashboard.png
Traxall Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies