Onze tools

Onze tools

TraX-IT is ons overkoepelende wagenparkbeheersysteem, waarin de gegevens van de leaseauto’s, leasecontracten en medewerker gegevens aan elkaar zijn gelinkt. Tevens worden alle facturen in TraX-IT opgeladen ten behoeve van factuurcontrole en maand rapportages.

Car Configurator

Via deze tool stellen je medewerkers hun nieuwe leaseauto samen op basis van de leaseregeling van de organisatie. Omdat de Car Configurator door ons zelf ontwikkeld is, kunnen wij deze op maat voor jou inrichten. Je kiest zelf welke merken, typen of brandstofsoorten zijn toegestaan, maar ook op welke looptijd of jaarkilometrage de leasebudgetten zijn opgebouwd. Werk je met een vaste keuzelijst, dan is dat ook geen probleem. Deze lijst kunnen we dan direct in het systeem laden. 

Iedere nacht wordt deze tool up to date gebracht met de nieuwste gegevens van alle automerken. Zo blijft het bestellen van een leaseauto een feest voor jouw medewerkers.

 

BMW.jpg
berijderapp.png

Online app

Uw medewerkers kunnen via onze online applicatie op ieder moment van de dag informatie over hun auto inzien, of hulp inschakelen. 

Via de smartphone is de applicatie eenvoudig te openen. Wat te doen bij schade of een ongeval, waar kan ik mijn (winter)banden wisselen, alle contactgegevens zijn via een enkele knop bereikbaar. Ook de status van het contract en het aantal gereden kilometers worden inzichtelijk gemaakt voor je medewerkers in onze handige app.

 

Online rapportages

Ons systeem biedt de mogelijkheid om rapportages online in te zien. 

Zo bieden wij u de mogelijkheid tot een online Wagenpark-dashboard waarin u de kengetallen van uw wagenpark en de levenscyclus van uw vloot kunt raadplegen. Details voor specifieke kostenelementen kunt u hier opvragen en exporteren naar Excel. 

Via ons online dashboard bieden wij ook een strategische overview. Op overzichtelijke wijze ziet u snel hoe uw wagenpark ervoor staat. 

 

StrategischDashboard.png

Eén overzichtelijk accountingfile

Factuurcontrole en -verwerking is vaak een tijdrovende klus. Je kunt dit niet aan de leasemaatschappij overlaten omdat zij dan hun eigen facturen zouden controleren. Het laten controleren en inboeken van de factuur door je eigen interne afdelingen kost vaak veel tijd en is daarom ook kostbaar.

Onze experts nemen de factuurcontrole graag van je over. Wij kijken niet alleen of de factuur rekenkundig klopt, maar ook of contractuele afspraken nagekomen worden en of de juiste producten en diensten in rekening zijn gebracht. Hierdoor bespaar je veel tijd en ben je verzekerd van een 100% onafhankelijke controle. 

Na de controle, zorgen wij ervoor dat alle ontvangen facturen worden gebundeld in één overzichtelijk facturatiebestand (Accountingfile). Indien gewenst splitsen wij de kosten voor je op naar kostenplaatsen en kostensoorten. Het bestandsformaat zal in overleg opgesteld worden, zodat het rechtstreeks in je boekhoudsysteem kan worden ingelezen.

 

Traxall Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies