Wagenparkbeheer uitbesteden

Onafhankelijk, flexibel wagenparkbeheer

Bij ons staat onafhankelijkheid, maatwerk en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Om je van eerlijke adviezen te kunnen voorzien, is onze onafhankelijkheid cruciaal. We hebben daarom ook geen banden met leasemaatschappijen, autofabrikanten of verzekeraars. Doordat wij onze systemen in eigen beheer ontwikkelen kunnen wij onze dienstverlening exact op je wensen afstemmen. 

De leaseregeling vertalen wij in onze Car Configurator zodat je medewerkers makkelijk en snel hun leaseauto kunnen samenstellen, terwijl onze zeer ervaren medewerkers de laatste vragen beantwoorden. Ondertussen ontvang je periodiek van ons een rapportage over de realisatie van de gestelde mobiliteitsdoelstellingen. Hierdoor heb je grip op de kosten en weet je dat het wagenparkbeheer in vertrouwde handen is.

5 redenen om je wagenparkbeheer uit te besteden

Beste leaseprijzen Multi Bidding

Onze zelf ontwikkelde tools ondersteunen perfect de multi bidding inkoopstrategie.. Nadat de medewerkers zijn auto in de car configurator heeft geselecteerd, ontvangen de leasemaatschappijen  automatisch een offerte verzoek.Door deze continue benchmark methode wordt gegarandeerd de beste leaseprijs uit de markt gehaald.

Focus op kerntaken

Door het wagenparkbeheer aan TraXall uit te besteden, houd je zelf meer tijd over voor de dingen waar jíj goed in bent.

Wagenparkbeheer door externe experts

Rapportages zijn onmisbaar binnen een organisatie. Overzichtelijke en complete data zijn cruciaal.

Vergroten medewerker tevredenheid

Het bestellen van een leaseauto is voor menig werknemer een feestje. Met onze uiterst moderne en zelf ontwikkelde car configurator kan je medewerker zijn leaseauto zelf samenstellen op basis van de leaseregeling van het bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat het het bestellen van de leaseauto een feest blijft.Wagenparkbeheer efficiënter inrichten

Bij TraXall leggen we nadruk op efficiënte processen, zodat we de proceskosten kunnen verlagen en hierdoor een hoop kunnen besparen. Onze geautomatiseerde factuurcontrole met bijbehorende accounting file zijn hier een paar voorbeelden van. Hierdoor zijn wij in staat tegen zeer lage kosten het wagenparkbeheer voor je uit te voeren.

Wat doet TraXall voor jou?

  • We begeleiden van het bestel-, lever-, en inlever proces van de auto
  • We leveren alle relevante informatie ten behoeve van de loonverwerking en fiscale administratie aan
  • We verzorgen het contractbeheer, inclusief het valideren en herberekenen van de leasecontracten bij geconstateerde afwijkingen van de contract parameters
  • We beheren van alle activiteiten die aan het wagenpark gelinkt zijn
  • We integreren, verwerken en consolideren de leveranciersfacturen middels onze handige accounting file. 
  • We bieden je geautomatiseerde maandelijkse rapportages voor alle betrokken afdelingen 
  • Strategisch advies en rapportages op maat
foto artikel wagenparkbeheerders verdeeld over deelauto's.jpg
Traxall Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies