Leomont Wouda benoemd tot International Business Development Director bij Traxall International

Juni 19, 2018

06 juni 2018 - Traxall International, Europa's grootste onafhankelijke leverancier van uitbestede fleetmanagementdiensten, heeft Leomont Wouda aangesteld als International Business Development Director en Managing Director van Traxall Belgium. 

Met meer dan 19 jaar ervaring op het gebied van wagenparkbeheer, leasing en strategische bedrijfsgroei, heeft Wouda senior managementrollen vervuld voor een aantal internationale operators, waaronder HPI Fleet & Mobility Group Europe, een internationale fleet- en supply chain-managementprovider en Masterlease (onderdeel van Algemene motoren).

 Hij neemt deel aan de wereldwijde organisatie voor wagenparkbeheer ARI (onderdeel van de Holman Automotive Group met hoofdzetel in de VS), waar hij International Sales Manager en Commercial Manager Benelux was. 

"Als brug tussen de 15 landen waarin we actief zijn in Europa en Zuid- en Midden-Amerika, zal ik de internationale commerciële strategie leiden en aansturen, samen met al onze lokale bedrijven om diensten en marketing op elkaar af te stemmen ter ondersteuning van belangrijke groeiplannen." zei Wouda.

 "Onze kerndiensten zijn nog steeds sterk gericht op het leveren van fleetmanagementdiensten in meerdere markten, maar met de huidige marktevolutie van vloot naar mobiliteitsbeheer gericht op voertuigconnectiviteit, is het een opwindende tijd om toe te treden. Nu mensen geleidelijk minder gehecht raken aan hun bedrijfswagen, lijkt mobiliteit van medewerkers complexere maar efficiëntere transportoplossingen te omvatten, zoals de auto delen, openbaar vervoer en zelfs fietsen. We kunnen fungeren als de hoeksteen van dergelijke oplossingen, waarbij we de verschillende paden met elkaar verbinden en gegevens consolideren en volgen om werkgevers een transparant globaal overzicht te geven van hun kosten en operaties. " 

De huidige diensten omvatten strategisch mobiliteitsadvies, voertuig inkoop en bestellen, multi-leverancieroplossingen, leasecontract en accountbeheer, factuurcontrole, chauffeursbeheer, supply chain management en wereldwijde wagenparkrapportage.

 Traxall International CEO Ross Jackson voegde toe: "Met een diepe lokale kennis van elke markt waarin wij opereren, gecombineerd met een wereldwijde gecoördineerde strategie, biedt Traxall International een unieke balans tussen standaardisatie en flexibiliteit van wagenparkstrategie, procedures en beleid. Dit 'lokale management: globale visie'-aanpak blijft zorgen voor uitstekende service, tevreden lokale belanghebbenden, betrokken medewerkers en een effectieve levering en rapportage.

 "We zijn verheugd om Leomont, met zijn kaliber in het team te mogen verwelkomen en zijn ervan overtuigd dat hij ons zal helpen onze kernwaarden en onze ambitieuze groeiplannen te realiseren."

 Aantekeningen voor redacteurs
Neem voor mediagegevens contact op met Anthony Andrew of Debbie Wells bij Cameron Wells Communications op 0161 973 4158 of e-mail anthony.andrew@cameronwells.co.uk.

Aantekeningen voor redacteurs
Over Traxall International

  • Traxall International is een onafhankelijke vlootbeheergroep die diensten levert op het gebied van fleet, travel en expense management in 15 landen in Europa en Zuid-Amerika.
  • Traxall International beheert 180.000 voertuigen en meer dan 1,2 miljard euro aan jaarlijkse facturering voor meer dan 300 klanten in meerdere markten.
Traxall Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies