Top 10 elektrische auto's van 2023

September 25, 2023

Top 10 populairste elektrische auto’s 2023.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Het aanbod groeit, bezwaren verdwijnen en de actieradius wordt steeds groter. Dit zijn de 10 populairste elektrische auto’s van 2023.

Tesla Model Y
De Tesla blijft een populaire auto. Ze bouwen krachtige en efficiënte elektrische auto’s en hebben een indrukwekkend netwerk van snellaadpalen (Tesla Supercharger). Door het groot aantal Tesla Superchargers kun je met de Tesla zorgeloos op vakantie en laad je de accu in 15 minuten tot wel 241 kilometer op. Deze SUV heeft een actieradius tot 533 kilometer.

Tesla Model 3
De Tesla Model 3 heeft onlangs een facelift gehad. De koplampen zijn aangepast, de bumper is anders en de mislichten zijn verdwenen. De vernieuwde Model 3 heeft nu een actieradius van 513 km (was 490 km).

Volkswagen ID.4
De rijk uitgeruste Volkswagen ID.4 is een van de meest gewilde elektrische auto’s van 2023. Deze ruime en comfortabele SUV heeft een actieradius van 528 km. Met twee elektromotoren worden alle vier de wielen aangedreven en trekt de auto razendsnel op.  

Skoda Enyaq iV
De prijs-kwaliteitsverhouding is waar de Skoda Enyaq iV om bekend staat. De Enyaq heeft een sportieve en elegante uitstraling en een actieradius tot 537 kilometer.

Renault Megane E-Tech
De Megane E-Tech heeft 26 rijhulp- en veiligheidssystemen die een zorgeloze en comfortabele rit garanderen. Het interieur is volledig ontworpen om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij de verbrede structuur is er extra binnenruimte. Dit zorgt voor extra beenruime achterin en extra laadruimte.

Volkswagen ID.3
Ook de VW ID.3 heeft een upgrade gekregen. De ID.3 is nu nog sportiever en heeft een aantal gloednieuwe kleuren toegevoegd. De rijhulpsystemen zijn nu nog slimmer geworden en waarschuwen voor gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. Het vernieuwde reality head-up display projecteert op het raam verschillende functies zoals de navigatie en snelheid. De ID.3 is verkrijgbaar met 2 accupakketten en een actieradius van 420 tot 550 kilometer.

Peugeot e-208
Ook de Peugeot e-208 heeft een nieuwe uitstraling gekregen. De vernieuwde LED-lichtbalken in de koplampen symboliseren de klauwen van een leeuw.  De sportieve en stijlvolle Peugeot e-208 heeft een rijbereik van 340 kilometer.

Polestar 2
De Polestar 2 is leverbaar in vier verschillende aandrijflijnen, elk met een verbeterde accu om nog meer kilometers uit een lading te halen. De Long range Single motor komt hierbij op de eerste plaats met een bereik van 655 kilometer. De Polestar 2 is ontworpen voor optimale energie-efficiëntie. De warmtepomp gebruikt warmte-energie van de elektromotoren, accu en omgevingstemperatuur om de cabine te verwarmen, waardoor de actieradius wordt vergroot.

Audi Q4 e-tron
De 100% elektrische compacte SUV is een auto voor alledag en een vaak gekozen leaseauto. Het ruimteaanbod in deze nieuwe e-SUV overschrijdt ruimschoots de huidige klassengrenzen. Met een interieur vol  innovatieve technologieën en het optionele augmented reality head-up display zet Audi een enorme stap voorwaarts op het gebied.

Volvo XC40
Door de nieuwe generatie elektrische aandrijflijnen wordt de capaciteit vergroot. Verder rijden en sneller opladen is hierdoor mogelijk geworden. De XC40 is verkrijgbaar met twee aandrijflijnen: Single Motor en Twin Motor. Door het praten met Google bedien je de volledig elektrische XC40 zonder handen. Met een actieradius van 572 kilometer op een volle accu is dit een populaire elektrische leaseauto.

Traxall Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies