Wagenparkbeheer door TraXall

TraXall Nederland beheert het wagenpark voor bedrijven, die deze dienstverlening aan een professional wensen over te laten. Het wagenpark is niet alleen een grote kostenpost voor de meeste bedrijven, leaseauto’s zijn ook van emotionele waarde voor werknemers. Het is voor ons van groot belang om ervoor te zorgen dat werknemers blij worden van hun nieuwe leaseauto en tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk te houden voor het bedrijf. Hierdoor staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel.

Door middel van onze innovatieve IT oplossingen zijn wij in staat de processen rondom het beheer van het wagenpark te vereenvoudigen. Hierdoor ervaren de berijders gemak en vreugde bij het bestellen van hun leaseauto’s. Onze op maat gemaakte rapportages geven jou het overzicht en zo behoud je grip op de kosten. We ondersteunen bij het opstellen van de mobiliteitsdoelstellingen van onze klanten en dragen zorg voor de realisatie hiervan.

 

0

bedrijfswagens in full fleet management

0

jaar actief als wagenparkbeheerders

0

medewerkers

Wat houdt wagenparkbeheer uitbesteden in?

De diensten van TraXall bestrijken de volledige levenscyclus van een voertuig. Afhankelijk van je behoeften, structuur en wensen, stellen we samen het optimale dienstenpakket voor jouw bedrijf samen. Ontdek de mogelijkheden van TraXall en ervaar zelf welke diensten onmisbaar zijn voor jouw organisatie:

Procesbeheer

Beheer van het bestellen, leveren en inleveren van de voertuigen. 

Administratie

Salarisadministratie en/of financiële administratie voorzien van alle benodigde informatie.

Facturatie

Facturen inlezen, verwerken en consolideren

Automatisering

Automatisering van diverse operationele rapporten ten behoeve van jouw bedrijfsvoering

Bijsturen

Bewaken van de contract parameters en daar waar nodig doorvoeren van hercalculaties

Activiteitenbeheer

Beheer van alle aan het wagenpark gelinkte activiteiten

Advies

Strategisch advies en rapportering

Meer informatie?

Wij staan u graag te woord.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, ontwikkelen en onderhouden we bij TraXall onze eigen Business Intelligence (BI) Software. Wij zijn hierdoor in staat de wagenparkbeheer processen op een uiterst efficiënte manier in te richten. Je berijders stellen hun leaseauto samen in onze zeer gebruiksvriendelijke Car Configurator, op basis van de leaseregeling van jouw bedrijf. Terwijl je berijders continu op de hoogte gehouden worden over de aflevering van hun nieuwe leaseauto, presenteren wij aan jou de benchmark resultaten en rapporteren we over de realisatie van de gestelde mobiliteitsdoelstellingen. 

 

Dit mag je van TraXall verwachten

Onafhankelijk

TraXall opereert onafhankelijk van leasemaatschappijen, leveranciers en fabrikanten. Zo kunnen we jou als klant transparante oplossingen bieden en ben je ervan verzekerd dat alles 100% in jouw belang is.

Expertise

Bij TraXall werken experts die op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen en kunnen je daarom adviseren bij bepalen van de mobiliteit doelstellingen, het optimaliseren van de processen van het wagenparkbeheer en kostenbesparingen signaleren.

Transparantie

We zetten jouw wagenparkkosten af tegen de markt en zorgen ervoor dat je inzicht hebt in het wagenparkbeheer en alle kostengegevens.

Innovatie

Doordat TraXall op de hoogte is van alle veranderingen in de markt, kunnen we snel schakelen. We hebben onze focus op innovatieve oplossingen voor jouw wagenpark en de mobiliteit van je medewerkers en zorgen ervoor dat veranderingen op dat gebied direct worden doorgevoerd binnen jouw wagenpark.

Traxall bedrijfsfilm

Krachten bundelen blijkt een succesvolle samenwerking

Traxall Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies